Boende/mat


Bonde och restauranger i golfbanans närhet.

Restauranger

Westerqwarn Pub & Restaurang

Westerqwarn omtalades första gången under 1400-talets början då det drevs av munkar. 1557 övergick kvarnen i kronans ägo. 1867 till 1870 byggdes den nuvarande kvarnen med fem kvarnstenar och blev således en av de största i länet. Under denna period, närmare bestämt 1850, byggdes även magasinet.

Westerqwarn är traditionsenligt uppbyggt i tre våningar, och eftersom huset ligger i en backe var det lätt att göra direktingång till varje våning. Själva huset är byggt i tjock sten medan inredningen är ett gediget träarbete som står sig än idag

Boende

Thottska villanThottska Villan är Ridskolan Strömsholms Guest House, vackert belägen högst upp på åsen vänd mot allén till Strömsholms slott. Villan från 1770-talet är stilfullt renoverad och ett hus där du kan känna dig som hemma. Med 21 bäddar, fördelat på 14 rum och erbjuder två olika konferensrum med plats för 15 respektive 10 personer. 

Strömsholms vandrarhem

Strömsholms Vandrarhem är ett mysigt vandrarhem i hjärtat av den vackra Mälardalsmiljön. Strömsholms Vandrarhem ägs och drivs av familjen Wilson och har öppet året om för både kort- och långtidsboende. Vandrarhemmet har ca 70 bäddar i 1-4 bäddsrum, kök, tvätt- och torkmöjligheter, samt två TV-rum.