Medlem


Välkommen som medlem till Strömsholms GK – en av Västmanlands 9-hålsbanor som ligger i natursköna Strömsholm. Det har anlagts 13 nya utslagsplatser vilket gör att banan nu spelas som en 18 hålsbana, med två olika slingor men med samma greener. Hål som är par 5 första varvet blir par 4 på nästa varv, banan är nu utmanande på ett helt nytt sätt. Golfbanan är känd för sin höga kvalité, sina fina greener och är i princip alltid i gott skick. Banan är utan tvekan utmanande för såväl nybörjaren som den professionella spelaren.

I klubben finns ett antal kommittéer som anordnar aktiviteter för klubbens medlemmar – allt från träningar, tävlingar, trivselaktiviteter, resor och annat trevligt i golfens tecken.  

Vill du bli medlem i Strömsholms GK?
Har du redan Golf ID? Maila din medlemsförfrågan till: kansli@stromsholmgolf.se. Ange Golf ID, vilken typ av medlemsskap du önskar. Behöver du hjälp att uppdatera dina uppgifter i Min Golf? – hör av dig till kansliet på 0760-345545.

Saknar Du Golf ID? För att få Golf ID behöver du först ta Grönt Kort. Strömsholms GK har Grönt Kort utbildning med förmånligt erbjudande med medlemskap. Här kan du läsa mer om utbildningen på Strömsholms GK.