Valberedningen förbereder inför 2025


Valberedningen är igång med sitt arbete men vi behöver din hjälp! Som medlem i klubben har du möjlighet att välja personer till vår styrelse som är bäst lämpade för olika uppdrag. Valberedningen har sen i uppdrag att underlätta valet genom att lägga fram förslag på personer som man tror kan passa bäst för uppdraget och som kan få medlemsmajoritetens gehör. Nu behöver vi din hjälp att nominera kandidater som kan föreslås till klubbens styrelse och som revisor för verksamhetsåret 2025.

Om du själv är intresserad eller vill föreslå en kandidat till klubbens styrelse eller som revisor så vill vi ha ditt förslag senast 30 augusti. För att nominera en person behöver den vara tillfrågad och ha tackat ja till nomineringen.

Vi i valberedningen är på olika sätt aktiva i klubben, vi deltar på aktiviteter och olika sammankomster samt pratar med klubbens medlemmar. Vi följer styrelsens arbete genom att delta på styrelsemöten eller läser protokoll för att skapa oss en bild av hur klubben utvecklas men också om det finns behov av förstärkning av viss kunskap eller erfarenhet.

Just nu pågår ett arbete där vi stämmer av med nuvarande ledamöter om hur var och en ser på sitt uppdrag och sin roll i framtiden. Efter sommaren summerar vi ett nuläge och då vet vi mer vilka kompetenser som klubben behöver framåt. Vi ser redan nu att vi söker förstärkning med resurser som har god lokal företagskännedom, ekonomi samt kännedom om stöd och bidrag till idrotten.

Vi strävar också efter en jämställdhet där ettdera könet ska vara representerat med minst 40 procent av övriga ledamöter i styrelsen.

På höstårsmötet väljer sedan medlemmarna ledamöter till styrelsen och revisorer för verksamhetsåret 2025.

Du lämnar ditt förslag till oss i valberedningen senast 30 augusti men kan också höra av dig direkt till oss om du har några frågor.

Valberedningen för Strömsholms GK

Gisela Löfstrand, 0709795639
Jan Andersson, 0702472677
Jan-Peter Löfstrand, 0725005033