Hälsning från klubbens nya ordförande 


Kära medlemmar, 
 
Vi befinner oss nu i ett helt nytt år där jag som ny ordförande vill dela min entusiasm och önskan om att göra det kommande året både positivt och utvecklande för vår fina golfklubb. 
 
Först några ord om vem jag är. Jag heter Staffan Schmidt, är 53 år, född och uppvuxen i Ludvika i södra Dalarna. Ingift i en golf släkt medförde en ”grönt kort-kurs” hos närmaste golfklubben Hagge GK. Jag är numera exil-mas boende i Herrskogen med fru, två barn och två katter. Som ”medel-handikappare” njuter jag av den sköna promenaden, det sociala umgänget och den fantastiska omgivningen Strömsholms GK erbjuder. Till vardags har jag erfarenheter inom strategiskt säljarbete, både globalt och regionalt där kommunikation och transparens är A och O för framgång. Med erfarenheter från mitt idrottsliga förflutna, framför allt bergsbestigning på höga berg i Himalaya och andra platser världen över. Där har jag lärt mig hur extremt viktigt det är att jobba som ett team, mot samma mål, att utvecklas tillsammans genom att ta sig an de förändringar och utmaningar vi ställs inför, för att nå toppen, ta sig ned och komma hem igen. 
 
Vi i styrelsen är väl medvetna om era önskemål om förändring. Förändringar och utmaningar är en naturlig del av tillväxt och utveckling. Vi omfamnar era önskemål och kommer under det nya året planera, agera och reflektera över positiva och nödvändiga aktiviteter som kommer att forma vår klubb till något ännu mer speciellt. 
 
Jag uppmanar er att omfamna denna utveckling med öppna armar och dela era tankar och idéer. Er feedback är oerhört viktig för att vi gemensamt ska kunna skapa en klubb som speglar era behov och önskningar.  
 
Låt oss tillsammans se fram emot året som kommer och skapa minnesvärda ögonblick i vår gemenskap. Jag är övertygad om att vi, genom att möta utvecklingen tillsammans, kommer att stärka våra band och göra vår klubb ännu mer blomstrande. 
 
Tack för ert engagemang och förtroende. 
 
Jag ser fram emot att skapa positiv förändring tillsammans med er. 
 
God fortsättning på det helt nya 2024! 
 
Staffan Schmidt 
Ordförande 
Strömsholms GK