Workshop på Strömsholms GK den 30 november kl 18.00


Välkommen till workshop om golf prestation!
Fysisk träning är nyckeln till en hållbar och framgångsrik golfkarriär. Du svingar klubban med hela din kropp så investera i din kropp och hälsa. Optimera dina förutsättningar till att bli en bättre golfare. I den här workshopen kommer du få kunskap om hur du kan maximera din potential till att spela din bästa golf
Workshopen börjar med en teori del på 15min där vi går igenom vad som är viktigt för en golf spelare. Tex: hur vi kan öka prestation, hålla kroppen skadefri och öka vår kapacitet att slå bollen längre.
Efter teorin kommer kommer vi ha en praktisk del på 45min. Där vi kommer går igenom hur du kan förbättra din kapacitet på olika områden, Tex. Rörlighet, balans, stryka och explosivitet.


Sami Ekholm
Grundare av Insight Sport. Hjälper människor att optimera sin potential, prestation och välmående med helhetstänkande. Erbjuder tjänster från rehab, personlig träning, fascia behandlingar och kostrådgivning.
I dagsläget samarbetar jag med vissa individuell spelar i Europa Tour, Asian Tour, Nordic League. Några namn som jag coachar: Sebastian Söderberg, Björn Hellgren, Oliver Gillberg och Adam Andersson. I Västerås sammarbeta jag med Västerås GK, Fullerö GK och Skerike GK.
Spelat golf som proffs 2013-2018 i Nordic League. Long idrotts bakgrund med ishockey, tennis och fotboll.
Med vänlig hälsning
Sami Ekholm
+46 762 16 15 60
Org. Nr: 559393-9787
Sigurdsgatan 10A, Västerås
sami@insightsport.se
www.insightsport.se


Anmäl dig via SMS till antingen Anna Nyrén: 070-3078819 eller Inger Danred: 070–7211530