Golfskolan 2024


Välkommen till en spännande golfskola!
Golfskolan är för dig som är barn eller ungdom mellan 8–17 år, både för dig som är nybörjare eller redan spelar golf – alla är välkomna och vi anpassar träningspassen utifrån spelarens förkunskaper i golf.

När är Golfskolan?
Årets golfskola genomförs 24 – 28 juni, kl. 09.00 – 15.00 varje dag (fredag avslutning klockan 13.00 – 14.00) och all träning och aktivitet är på Strömsholms Golfklubb.

Det här händer på Golfskolan
Tillsammans med utbildade ledare kommer vi att träna och lära oss golfens spel och teknik. Vi kommer att träna på övningsområdet och på banan och för dig som inte har Grönt Kort så finns möjligheten att ta detta på plats. Lunch, fika och frukt ingår. Mer information om Golfskolan kommer under maj.

Utrustning
Du använder antingen din golfutrustning eller så finns det att låna på klubben. Kläder efter väder.

Anmälan

Du anmäler dig via mail till: kansli@stromsholmsgolf.se. Efter bekräftelse så betalas anmälningsavgiften till plusgiro 478 64 11- 1. Kostnad: 1 995 kr.

I samband med anmälan anges:

  • deltagarens namn och personnummer
  • Kontaktperson och telefonnummer
  • Eventuell allergi
  • Önskemål om att ingå i grupp med en kompis
  • Uppge om officiellt handicap finns

Sista anmälningsdag är den 10 juni (begränsat antal platser).

Fotografering: Vi kommer att ta en del bilder under Golfskolan för dokumentation och ev. för information till media. Meddela om du, som kontaktperson, inte tillåter att ditt barn får delta i vårt bildarkiv.

Välkommen med din anmälan!