Golfskolan 2024


Golfskolan riktar sig till barn och ungdomar i åldern 8–17 år. Både nybörjare och mer erfarna spelare är välkomna att delta i träningen. Vi kommer att nivåanpassa grupperna utifrån ungdomarnas förkunskaper för att anpassa träningen till varje individ.

Tid och plats: 24 – 28 juni, kl. 09.00 – 15.00 varje dag (fredag avslutning klockan 13.00 – 14.00) på Strömsholms Golfklubb.

Aktiviteter under Golfskolan

Vi kommer genomföra minst en teorilektion och en praktiklektion med vår PRO per dag. De kommer träna mycket teknik och skapa spelförståelse vid Driving rangen och på övningsområdet. De ungdomar som känner sig bekväma kommer ges möjlighet att spela på banan. De som inte har grönt kort kommer att få möjlighet att ta detta.

Anmälan

Anmälan: Skickas till Kansli@stromsholmsgolf.se och är giltig först när avgiften erläggs till plusgiro 478 64 11-1. OBS! Sista anmälningsdag är den 10 juni. Kostnad: 1 995 k

  • Ange deltagarens namn och personnummer
  • Kontaktperson och telefonnummer
  • Eventuell allergi
  • Önskemål om att ingå i grupp med en kompis
  • Uppge om officiellt handicap finns

Fotografering: Vi kommer att ta en del bilder under Golfskolan för dokumentation och ev. för information till media. Meddela om du, som kontaktperson, inte tillåter att ditt barn får delta i vårt bildarkiv.

Välkommen med din anmälan!