1500-lappen – en extrasatsning på barn- och ungdomsverksamheten!


Nu har du eller ditt företag möjlighet att stödja barn- och ungdomsverksamheten på Strömsholms GK. Målsättningen med satsningen är att kunna förstärka aktiviteter och träning för barn- och unga med syfte att skapa meningsfylld aktivitet, rörelse och glädje. – I år kommer vi att satsa extra på klubbens barn- och ungdomsverksamhet vilket känns både viktigt och helt rätt, säger klubbens ordförande Staffan Schmidt. Genom att delta i vår kampanj ”1500-lappen” kan du eller ditt företag göra stor skillnad för klubbens barn- och ungdomsverksamhet.

Som tack för ditt stöd kommer du få en plats på vår tavla vid klubbhuset, där ditt namn eller företagsnamn kommer att synliggöras ihop med vår extrasatsning. Dessutom kommer vi att uppmärksamma projektet i våra sociala kanaler samt vid olika sammanhang.
Det är enkelt att delta – genom att bidra med 1500 kronor gör du skillnad. Allt du behöver göra är att fylla i formuläret i länken nedan, alternativ maila:
Länk via forms: Contact Information – Google Forms (för att svara på enkäten behöver du ett Google-konto)

Alternativt maila till: kansli@stromsholmsgolf.se – vi behöver då följande uppgifter:

  • Namn/Företag:
  • Faktureringsadress:
  • Mail:
  • Telefon:
  • Varför vill du bidra till klubbens barn- och ungdomsverksamhet? (valfritt)
  • Märk ditt mail med ”1500-lappen”

Vad händer sen? Efter att klubben tagit emot dina uppgifter kommer en faktura att ställas till dig/ditt företag. Därefter tillverkas en skylt med ert namn eller företag – skylten kommer att fästas på vår tavla vid klubbhuset ihop med vår extrasatsning. Dessutom kommer vi under året att uppmärksamma satsningen i våra sociala kanaler samt vid olika sammanhang.

Tack för att du/ditt företag väljer att vara en del av vår barn- och ungdomsresa!
Strömsholms GK