Vårkampanj – gäller till 30 april!


Säsongen närmar sig och vi ser fram emot en riktigt spännande och aktiv golfsäsong inom Strömholms GK – bli en del av vår gemenskap och ta del av vårt kanonerbjudande:

Introduktionsrabatt
 Som ny medlem, senior eller junior, välkomnar vi dig med en introduktionsrabatt på 1000 kr det första året och 500 kr det andra året (2025) Det innebär att du för 2024 endast betalar 3 800 för fullvärdigt medlemskap som senior. Erbjudandet gäller för dig som inte varit medlem i Strömholms GK de senaste två åren, sista dag för erbjudandet 30 april.

Värvningspremie
För varje ny medlem som du, som ordinarie medlem, värvar till klubben belönar vi dig med ett rangekort värde 450 kr och 5 greenfeecheckar. Gäller endast befintlig medlem som värvar en ny medlem som inte varit medlem på Strömsholms GK de senaste två åren. För att ta del av erbjudandet mailar du kansli@stromsholmsgolf.se, gäller fram till 30 april.

Befintliga, fullvärdiga medlemmar
Du som är befintlig, fullvärdig medlem ska inte ”gå lottlös” – du kommer att få 3 greenfeecheckar för att just du valt att fortsätta vara en del av Strömsholms GK.

Ta möjligheten och njut av golf på Strömsholms vackra bana – Bli medlem idag och låt oss göra golfsäsongen 2024 till den bästa någonsin! För att ta del av erbjudandet gäller att du erlagt din medlems- + spelaravgift senast 30 april.

Är du intresserad – eller har frågor/funderingar om detta – skicka då ett mail till kansli@stromsholmsgolf.se